Week van het leren 2018

Proeven! is het thema van deze eerste editie van de Week van het leren. Want proeven is leren en jezelf ontwikkelen. Je doet nieuwe ervaringen op binnen of buiten je comfort zone. Je ontdekt je smaak en wat jij of jouw organisatie op dit moment nodig heeft.

Van 17 t/m 21 september staan we op diverse manieren en momenten stil bij ‘leren’. Laat u tijdens de ‘Week van het leren’ inspireren en informeren.

Congresdag 20 september

Een dagvullend programma voor HR- en opleidingsprofessionals. Laat u inspireren en proef van het aanbod van Driessen Opleidingen. Voor uzelf of juist voor uw organisatie. Deelname is kosteloos. Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden congresdag

Webinars 17 en 19 september

Tijdens de Week van het leren organiseren we webinars rondom actuele thema’s op het gebied van HRM en wet- en regelgeving zoals de AVG en de Wnra. Bekijk hier het aanbod.

Wat betekent de AVG voor HR?
Vanaf 1 mei 2018 gelden er nieuwe Europese regels op het gebied van privacy- en gegevensbescherming. Wat mag nog wel worden vastgelegd, wat absoluut niet meer en wat moet?

Aanmelden webinar

Wat kunt u verwachten van de Wnra?
Op 1 januari 2020 is het zover: de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Dit heeft een behoorlijke impact op uw organisatie.

Aanmelden webinar

Magazine ‘Leren’

De september editie staat volledig in het teken van ‘leren’. Een mix van interviews, columns, cases en visies van experts. Een inspirerende en leerzame uitgave! Wilt u deze uitgave ontvangen?

Aanmelden magazine