Interessante opdrachten binnen een groot netwerk

Meld je aan in ons netwerk voor jouw vakgebied en krijg toegang tot meer dan 1.000 organisaties in de publieke sector.

HRM

HRM levert een belangrijke bijdrage aan het succes van organisaties. Het brengt organisaties écht verder. Hierbij kunnen organisaties advies en ondersteuning gebruiken van HRM-specialisten. Wij geven hier zelf invulling aan met ons netwerk van eigen HRM-consultants en zelfstandige HRM-professionals. Want een passie voor HRM zit in ons DNA.

Aanmelden

Finance

Veranderingen binnen de publieke sector zijn op grote schaal doorgevoerd. Deze veranderingen worden zoveel mogelijk ingepast zonder verlies aan kwaliteit. Financieel vraagt dit om behendigheid en aanpassingsvermogen. Driessen Professionals en RSG Public leggen zich als specialist toe op de vraag naar professionals op het gebied van Accounting & Reporting, Business Control en Corporate Governance.

Aanmelden

Onderwijs

Weinig sectoren waar zoveel hoogopgeleide professionals werken als in het onderwijs. Driessen Professionals en GoudGrijs leggen zich als specialist toe op de vraag naar een specifieke groep schaarse profielen in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs.

Aanmelden

Sociaal domein

Het sociaal domein heeft de afgelopen jaren te maken gekregen met een omvangrijke stelselwijziging. Deze transformatie vraagt om professionals met veel kennis en ervaring. Driessen Professionals en SCIOPENG leggen zich als specialist toe op de vraag naar specifieke schaarse profielen in het sociaal domein.

Aanmelden

Data

Steeds vaker zetten organisaties in de publieke sector data in om hun dienstverlening richting burgers, studenten, leerlingen, patiënten of klanten te verbeteren. Driessen Professionals en Digital Power leggen zich als specialist toe op de vraag naar professionals op het gebied van Data Analytics, Customer Experience, Digital Marketing en Data Science.

Aanmelden

Zorg

Het zijn van een zorgprofessionals is de afgelopen jaren flink veranderd. Deze transformatie vraagt om professionals met een hart voor de zorg en kennis van het vak. Driessen Professionals en SCIOPENG leggen zich als specialist toe op de vraag naar specifieke schaarse profielen in de zorg.

Aanmelden

Juridisch

Publieke organisaties liggen onder een vergrootglas. Voldoen aan de laatste wet- en regelgeving is daarom een vereiste. Driessen Professionals en Legalbylegal leggen zich als specialist toe op de vraag naar specifieke schaarse juridisch profielen.

Aanmelden

Fysieke Domein

De vraag naar professionals in de ruimtelijke ordening, die maatwerk leveren op het gebied van technische, beleidsmatige en juridische vraagstukken, neemt binnen het publieke domein toe. Driessen Professionals werkt samen met Lybrae om flexibel en daadkrachtig te voldoen aan deze vraag.

Aanmelden

Interim-management

.

Aanmelden