e-HRM professionals

Is de ‘e’ van e-HRM inmiddels overbodig? Voor de e-HRM professionals van IJK wel. Want digitalisering en automatisering zijn inmiddels op veel HRM deelgebieden gemeengoed. 

Digitalisering van HRM

Iedere organisatie is anders, maar het is duidelijk dat de digitalisering van HRM-processen bij veel organisaties hoog op de agenda staat. En toch maakt juist het unieke karakter van elke organisatie dat er duizend-en-één manieren zijn waarop HRM-afdelingen de ontwikkeling van e-HRM aanvliegen. Willen we meedoen met de trend van digitalisering ‘omdat iedereen dat doet’? Willen we vooral administratieve werkprocessen optimaliseren? Juist meer inzicht en ruimte creëren om als strategisch adviseur van de organisatie op te treden? Of is het doel om zoveel mogelijk de eigen regie bij medewerkers en managers te leggen? Waar uw organisatie ook voor kiest, e-HRM helpt om de focus op de kernactiviteiten te houden.

Gespecialiseerd en AFAS gecertificeerd

Onze e-HRM en ERP consultants van zusterorganisatie IJK hebben jarenlange ervaring en kennis van de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. AFAS kent voor hen geen geheimen als het gaat om HRM, looninrichting, financiën en projecten. Maak gebruik van hun kennis zonder direct een groot, intensief en duur traject rondom de inrichting of optimalisatie van AFAS te starten. 
 

Waarschijnlijk werken u of uw collega’s dagelijks met de software van AFAS. Een kleine optimalisatie maakt daarom al een verschil. Een goed functionerend systeem draagt zelfs bij aan het succes van uw organisatie. Onze specialisten zorgen ervoor dat de software van AFAS optimaal functioneert en handelen gebruikersvragen snel en goed af. Dit kan zowel op afstand als op locatie.

Cao’s in de publieke sector zijn uniek. Het vertalen van deze cao’s naar een goed functionerende salarisadministratie dus ook. De salaris-consultants van IJK zijn gespecialiseerd in de geldende cao’s in de overheid, het onderwijs, zorg & welzijn en cultuursector. Met hun analytisch en cijfermatig vermogen begeleiden ze u bij het ontwikkelen en het salaris technisch implementeren van het loonbeleid binnen uw organisatie.